Southfork ranch











Igår åkte vi ut till Southfork ranch där Dallas spelades in. Även om de flesta av oss inte sett serien var det ganska häftigt att vara där och se hur det såg ut. Ni som sett på Dallas kanske känner igen er? Vi fick åka ut till huset med en traktor och där fick vi guidning om serien och inspelningen. Sen fick vi se oss om i huset och ta bilder. Eftersom det aldrig spelades in några scener inifrån huset la vi aldrig ut bilderna därifrån. Inomhusscenerna spelades nämligen in i Kalifornien. Innan vi åkte hemåt igen gick vi runt på ranchen och tittade lite. Vi valde en perfekt dag till att spendera där, inte för varmt och inte för kallt.
På vägen hem blev det ännu mer shopping :) Ella shoppade loss rejält och fyndade en hel del ;) Behöver nog köpa en väska till inför hemresan :)
Idag är det strålande solsken och ca 20 grader varmt så nu väntar vi bara på att Ella ska vakna så vi kan dra iväg på nya äventyr!

Kommentarer
Postat av: Inga-Lill o Peo

Tjenare tjejer! Känner igen oss fr serien. Häftigt. Precis kommit hem fr spa (tack Ingela o Thomy). Härligt. Ha det gött. Vi hörs.

2011-01-29 @ 00:21:34
Postat av: Farmor

Jag tror jag såg de flesta program av serien. Var det på 80-talet? Känner igen mig. En av de första dockusåperna va?

Ha det bra!

2011-01-31 @ 09:30:32

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0