Evelinn Jonas

Precis kommit hem från min framtida mans konsert. Joe Jonas var på House of Blues i downtown Dallas :) SNYGG!
Med mig hade jag Johanna och Isabell. Systeryster anlände ju igår sörrni :)
Nu blir det semester här i Dallas innan vi drar till California till veckan.



xoxo

One year ago..

För exakt ett år sen åkte jag, mamma och pappa ner till Göteborg där vi sa hejdå och jag lämnade svensk mark för att flyga över till USA.
Ett år sen! Det känns både som det var igår och för 10 år sen.

Jag är en lyckligtlottad människa

Tack till alla Söta som kommenterade senaste inlägget! Det känns bra att veta att man kommer hem till nära och kära som älskar en :)
Särskilt efter en helg som denna som gör att man gärna skulle ha stannat ett litet tag till. Men jag vill hellre känna såhär än att jag hade velat sticka direkt jag hade chansen. Då vet jag att jag också lämnar nära och kära här som älskar en.

Nu har jag bara en helg kvar i Texas och då är min syster här.

Unbroken

"Hur känns det?" är det många som undrar. Så jag tänkte skriva ner vad mina tankar är nuförtiden.

När jag lämnade Sverige den 27e september 2010 sa jag att det bara skulle bli för ett år. Nu ett år senare står jag fortfarande fast vid det. Jag älskar mitt liv här, mina vänner, min familj och det amerikanska folket. Jag kommer att sakna allt så oerhört mycket men att stanna kvar som aupair finns inte för mig. Jag älskar mina barn här men det är ett oerhört intensivt jobb och jag själv vill inte/är inte redo att bli mamma än så ett år som "mamma" räcker för mig. Jag är färdig här nu och är redo för nya äventyr.

Det här är absolut det bästa som jag har gjort, jag kommer aldrig ångra mitt beslut att lämna tryggheten hemma. Jag har växt något så oerhört och jag har fått sett och gjort saker som andra människor kanske aldrig kommer att få se eller göra.

Jag gjorde det här för min skull och jag kommer att komma hem och se till att jag kommer att fortsätta leva MITT liv för MIN skull.

Det är en annan Evelinn ni kommer att träffa igen hemma i Sverige, en som är starkare, erfarnare, snyggare och självsäkrare. Are you ready!?

2 1/2 men

Tittade på det nya 2 1/2 men imorse med Ashton Kutcher och jag måste säga att jag tyckte det var väldigt roligt. Var inte alls konstigt att Charlie Harper var borta utan det levererade som vanligt.
Kollade sen det sista avsnittet med Charlie för att se hur det slutade och så och tyckte det var det sämsta avnittet dom gjort.
Så mamma, ingen fara, det blir 2 1/2 men tittande i fortsättningen också :)

Walmart

Tog med mig alla kidsen till walmart under eftermiddagen för att spendera lite tid och så tänkte jag köpa nagellack. Nagellack var det jag skulle ha som sagt men 94 dollar senare var vi påväg hem igen.. :S

Hjälp!






Inne på sista jobbveckan

Så är det ännu en måndag är i TX. Har påbörjat den sista hela jobbveckan, kommer att vara med Melissa dom första dagarna till veckan men sen är jag officiellt arbetslös.

Under helgen som var fick jag flytta över mitt amerikanska liv till gästrummet där jag nu kommer att spendera mina sista veckor här i mitt amerikanska hem. BIG MESS let me tell you! Jisses, har fortfarande några lådor att tömma..
Umgick förstås också med mina BFFs härborta, det blev lite filmmys, lite shopping, cheesecake factory, party, rollerskating och lite mer mys.

Nu under veckan blir det att packa lådor som ska skickas hem.

xoxo

Lite Austin bilder

Lite bilder från när vi var i Austin i helgas. Johanna har party bilderna så dom kommer senare.

University of Texas main building.






Texas State Capitol!


Kommer inte ihåg vad det här var för nåt rum..


Vi åkte till Barton Springs på söndagen. Det är en pool med springwater.


Lifeguards!

Veckan rullar på

Jobbar och sliter gör jag just nu (inte just nu då jag ska sov men ni förstår). Imorgon tänker jag börja rensa rummet mitt, en hel del som måste fixas nu under sista tiden här.
Får nog skriva ett schema över vad som ska göras och vad som ska hittas på innan jag drar. Försöker att umgås med mina svenskor så mycket som möjligt. Gymmar också så mycket som möjligt så jag är fit när jag kommer hem ;) hehe

Austin bilder kommer när jag har tid och vilja för det :)

xoxo

Austin levererade!!!

Tillbaka i Dallas efter en sjukt, SJUKT rolig helg i Austin med dom bästa, Johanna och Matilda!
Alldeles för roligt var det. Nu ska jag sova för det hade vi inte tid med i Austin :)

xoxo

Busunge!

Så var den jobbdagen över och nu ska jag förbereda för Austin! Det är välbehövligt vill jag lova, jädrar i lådan vilken dag det varit, skrik, skrik, skrik hela dagen tror jag nästan det var. Gaaah..

Kan berätta en lite rolig historia som hände igår förresten. Min lilla mouse som snart är två år har för sig en massa bus hela tiden, varje dag nuförtiden. Hon älskar att rota i min väska men det brukar oftast vara ganska ofarligt. Igår dock hade hon rotat fram mitt paket med bubbleyum (typ som hubba bubba), jag hade nog säkert 6 bitar (det är ganska stora bitar) i paketet kvar och när jag såg att paketet var framme tänkte jag, "åh, nu har hon dragit ur alla bitarna", sen såg jag att det låg pappersbitar lite överallt och jag tänkte, "fantastiskt, nu har hon rivit av pappret också." Tittar på lilla L som står där vid trappan och ser att hon har käften full av tuggummi! Tittar ner på min väska och ser att där ligger det en redan tuggad klump med tuggummi.. Två bitar blev det kvar till mig..

En annan dag fann jag henne vid hundens mat där hon satt och plockade i hundmaten i vattenskålen. Hela skålen var fylld med äcklig, mosad, blöt hundmat.. När man missar Ls småbus ibland, då man har en bebis att ta hand om också, kan det visa sig genom att hunden spyr upp mosad otuggad mat på heltäckningsmattan. Har inga problem att byta blöjor men en stor fet hundspya var för mycket för mig. Gross!

Nej, nu tar vi helgen på det brudar! :)


Austin!

Så var den här veckan förbi, typ.. Imorgon jobbar jag till 3 sen blir det att se till att allt är packat så jag och mina vapendragare kan dra iväg till Austin :)
Austin är ju ett måste och äntligen kommer jag iväg och med mig har jag mina Älsklingar Skåne och Norrland.
Tar en hyrbil neråt och stannar där över helgen så vi är hemma igen söndag kväll.

Veckan har varit bra och nu börjar jag känna av att det närmar sig slutet, blir tårögd bara jag tittar på mina ögonstenar. Om två veckor kommer den nya au pairen.. Sick!!!


När Sofie och Sara var här

Här kommer bilder från Sara och Sofies besök. Sara var snäll och gav mig hennes bilder :) (VARNING: Flera bilder på mig)

Det blev shakes från Sonic (Lördag)


Trötta efter Hurricane harbor (Söndag)


L var ofta med och umgicks


Det blev fried pickles, fried onions och cheesesticks på Hooters  (Måndag)


Tisdag


På torsdagen blev det poollek






Efter jobbet blev det mer poollek (Sofie tog kort med Saras kamera)






Lördag


Det blev lunch på Hardrock cafe. Min vackra vän, Skåne :)


Här har vi fina Lima, Forshaga (numera Stockholm) och Norrland :)








Till middag blev det spagetti med kryddig köttfärssås


På söndag blev det Stockyards










Till middag blev det Outback Steakhouse


På måndag gjorde vi "svenska" tacos till familjen.


Efter vår middag kom Johanna och Matilda över och sa hejdå till mina vänner som åkte hem på tisdagen.


Tyvärr var det inte många bilder på Sofie och Sara men dom var här :) Snart ses vi hemma i Sverige!

23.00 = Godnatt!

Nu blev visst klockan 11 så jag får se om jag hinner lägga upp bilder under dagen imorgon eller efter gymmet.

Har haft en jättemysig dag med massa skratt och gott sällskap! <3

Jag lever faktiskt men inte för att blogga

Jag vet, jag vet, jag vet... Tiden går fort nu och jag hinner inte riktigt med.

Sara och Sofie är iaf hemma i säkerhet och jag hade jättetrevligt när dom var här! Massa bilder kommer, ska försök ta mig tid till det ikväll.

Idag är det labor day så mina vänner och jag har fått oss en långhelg :) Temperaturen har sjunkit så nu när det är poolstek sitter jag och skypar med en handduk runtom mig..
Sen blir det cookout! Grilla, potatisgratäng, frukt och massa gott :)





xoxo

RSS 2.0