Sovmornar

Nu har jag 4(!) sovmornar att se fram emot!!! wiiie, sova är det bästa som finns i hela världen och jag HATAR att börja kl 7 på morgonen. Kvart över 7 är ändå helt OK att gå upp men innan 7 är ett helvete.. Nu under sommarlovet är det bra då W inte har nån tid att följa för då kan jag ligga kvar i sängen tills nån av de små vaknar. W kan ju ta hand om sig själv ett tag :)
Joo iaf, imorgon är jag ledig, på fredag börjar jag kl 2, sen är det helg! (Nu jobbar jag lördag men börjar inte förrän 12).

Vad som hände med morgonmänniskan Evelinn har jag ingen aning om, ge mig en säng och jag är världens lyckligaste :D

Det var inlägget för idag, nu ska jag SOVA <3 ;)

Let's have the time of our lives

(Puss på mina älsklingar som kommenterade förra inlägget)


Har varit en bra dag idag också, inte som igår men det var nog för att min start var lite tokigt. heheh
Iaf, Matilda med killarna kom över på förmiddagen och stannade för lunch. Sen när L sovit och ätit så åkte hon iväg med V och Granny så jag hade boysen hemma. W fick bestämma vad vi skulle göra och det blev förstås wii, hade faktiskt väldigt kul :)

Efter jobbet blev det pilates och sen så var Matilda kvar hos mig ett tag och vi snackade om lite av varje. :)

Imorgon är det jag som ska laga middag, meatballs och mos! Yeey :D Sen är jag ledig på torsdag, wiiie!

xoxo

It's been a good day!

Den där Chicago resan gjorde nog susen för gud så bra jag mår och vilken bra dag det varit! Nåt värst trött är jag inte heller :)

Har tagit hand om alla 3 största delen av dagen men det har inte gjort mig nåt och visst har det varit lite skrik och nån time-out men det har inte rört mig ett dugg. Annars brukar jag tappa tålamodet för snabbt på sista tiden och inte riktigt vetat vad jag ska göra med mig men idag har jag varit lugnet själv. Hoppas det håller i sig :)

Jag älskar dom små liven suupermycket känner jag just nu, ser nästan till och med fram emot morgondagens jobb! wiiie

Gick också på gymmet med Skåne idag och efter joinade Norrland oss och vi hade lite tvmys. Good day!

xoxo

Back in TX

Så var man tillbaka i verkligheten..

Flygresorna gick bra men eftersom Johanna flög tidigare än mig och då jag också bytte flyg i Detroit så spenderade jag några timmar ensam.. dom inte har free wifi på flygplatserna heller så jag fick köpa mig en bok, som visade sig vara jättebra! Så dagen gick fort ändå :)





Nu på kvällen kom Matilda (som jag inte sett på över 2 veckor!) över en sväng och sen såg jag på true blood.

Nu ska jag sova för imorgon är det jobb som gäller.

xoxo

Sista dagen i Chicago

Idag var sista dagen här i underbara Chicago. Låg kvar och drog oss länge imorse, sen sprang vi ut på några ärenden innan det blev sen lunch.
Efter lunchen gick vi för att möta Evelina och Annie!!! :) Evelina som jag träffade på ambassaden första gången och som jag var på aupair skolan med och Annie som är Evelinas kompis som jag träffade här i julas första gången. Jättetrevligt att träffa dom igen! Vi gick på stan en stund och sen gick vi till affären för att köpa lite smått till middagen vi gjorde i lägenheten sen. Nu blev det tyvärr inget party för dom men jag var glad över att dom var här :)

Anyways, det städas och plockas för fullt här just nu. Snart blir det att lägga sig för tidigt imorgon drar vi iväg till flygplatsen.. Har iaf haft en underbar semester här i Chicago!


Två tummar upp!

Fredag

Idag blev det gymmet och sen midsommar skype med knäppa släkten hemma. <3 Fest på utsikten var det!
När vi var färdiga gick vi ut för att hoppa på en hop on and off tourbus.







Vi hoppade av vid piren där det blev fotografering och sen lunch.


Sen hoppade vi på igen och åkte till Willis tower där vi åkte upp till skydeck.


Vi stoppade inom affärn på vägen hem och när vi kom tillbaka till lägenheten så satte Johanna igång med att göra omelett och sallad. Hon tar så bra hand om mig så :)
Åt medan vi tittade på transformers och sen gick vi ut med jordgubbarna till balkongen så nu sitter vi här och lyssnar på musik och njuter av livet.




Tackar min moster och uncle hjärtligt för att jag fick komma upp här och hälsa på er och för att jag och Johanna får stanna kvar tills på söndag även om ni är hemma i Sverige nu. Kunde inte ha det bättre just nu!

Torsdag

Idag bestämde vi oss för att ha lite softar dag. Låg i sängen ett tag, sen blev det ordentlig frukost bestående av mannagrynsgröt, ägg och te. Sen tog vi det lugnt i soffans tills vi tog sen lunch på Cheesecake factory. Efter lunchen blev det lite shopping på H&M och Macy's.





Sen gick vi till affären för att köpa lite smått som vi behövde, gick hem och tittade på Knight and day, gjorde mumsig sallad och nu tittar vi på S.W.A.T. (Som precis tog slut)



(Jag som är duktig och uppdaterar varje dag med bilder och allt vill ha lite tillbaka också :)


GLAD MIDSOMMAR PÅ ER! xoxo

Onsdag

Imorse blev det gymmet med Johanna, sen blev det skype tills vi gick iväg över floden för lite mexikansk lunch och den stora Macy's.



Efter en tur i Macy's gick jag och Johanna till Millenium Park, där bönan är, köpte glass och shake och softade lite.







Sen gick vi hem och skypade lite till och middag blev det på Barnelli's.
Efter att ha vinkat av moster och uncle som är på väg hem till Sverige just nu, så tog vi en tur runt stan och nu sitter vi och tittar på Batman begins :)


Tisdag

Idag blev det lite sovmorgon igen och sen var det dags att gå ut och möta Johanna som ska vara här med mig tills på söndag :)
Fuktigt och varmt har det varit men vana som vi Texasbor är så gick jag och Johanna ut och kollade in H&M, guldkusten och beachen.



Sen blev det tjockpizza till middag!

Måndag

Imorse blev det lite sovmorgon och då blev det gymmet med moster. Nu får mamsen och moster Å hemma passa sig för nu kommer en superfit syster hem!
Senare blev det chopped salad till lunch och efter drog vi iväg på lite shopping. Innan vi gick tillbaka lyxade vi till det med att fixa naglarna. Jag gjorde både mani och pedi :)



Sen blev det en kopp te innan vi drog iväg igen. Panda Express blev det till middag.

Nu blir det POPCORN!!!


Söndag

Idag drog vi iväg på brunch på förmiddagen och sen gick vi in en sväng på en Puma affär.


När vi kom tillbaka till lghn skypade vi med Sverige och sen gick vi ut på lite mer shopping, jag köpte mig äntligen ett par TOMS! :D



Annars njuter jag här i Chicago, ett fantastiskt ställe!

Lördag

Idag åt vi lunch på Ed's där dom dansade på bardisken och efter att vi skypat med mamsen gick vi ner till beachen och tittade.


Chitown

Jag kom fram. Nu ska jag sova.

CHICAGO!

Imorgon, äntligen, åker jag till Chicago igen! :) Va gött med lite semester och trevligt att få träffa moster och uncle.

Busy week har det varit, granny är nu här men det hindrar inte folket att springa in och ut på ärenden stup i ett. Måste säga att de har mycket mer ärenden här än hemma.. :P Kan ju nu också ta hand om bebisen och då blir det full schå när man ibland har alla kidsen på samma gång. Menmen, inget jag inte kan hantera. Tidigare idag spelade jag wii med storkillen med bebisen liggandes i knät och lilltjejen busandes överallt :)

Anyways, nu får ni följa med mig till Chicago ett tag.

XOXO

Båttur i Michigan

Bilder från båtturen i Springlake och lake Michigan.






Det skvätte lite


Fina hus vid Spring Lake







Så var helgen över..

Vilken lugn helg man haft. Matilda är i Florida och Johanna har sin syster på besök så det blev en chillar helg helt enkelt.
Fredagkväll blev det filmmys med Kira och på lördag blev det lite skype, Bones och steka. Sen blev det Cheesecake factory och film med J och hennes syster.
Idag blev det lite mer skype och sen kom det över lite folk på brunch. Gick sen ut och stekte och nu har jag sett färdigt på Bones säsong 6. CHILL!

Till veckan blir det jobb mån-tors för sen på fredagen drar jag till Chi-town!!! Wiiiie :D

Piren i Michigan (kom på nu att jag inte lagt upp bilderna från båtturen)

För hon har tagit studenteeen, fy fan va hon är bra!

Sanna, Sanna, Sanna. Min älskade vän har nu gått färdigt hennes 3 år på musikestet :') Idag (igår) sprang hon ut och jag var inte där. Visste ju innan jag åkte att jag skulle missa Sannas student men det var svårare än vad jag trodde det skulle vara. Av alla människors student som jag skulle kunna missa så missar jag hennes, min Sannas student.
Hoppas att du hade en fantastisk dag och natt och jag vet att du kommer vara den vackraste imorgon (idag) på balen :*
Jag längtar tills jag får se alla bilder! (Vilket betyder; maila nu!)
Jag saknar dig och jag är otroligt lycklig över att vara din vän.

Sunset

Måndag kväll:
Jag och V gick till piren för att kolla på solnedgången.




(Kommer lägga upp mer bilder i detta inlägg när jag fått dom på min dator)


Sunset nr2

Torsdag kväll tror jag detta var:



"Hemma" igen

Kom hem igår runt 4 till ett 40gradigt Texas. Gött!
På kvällen kom mina vapendragare och hämtade upp mig och vi drog och såg Pirates 4. Den var helt OK, Jack Sparrow är ju alltid trevlig att titta på :)

Nu har jag precis kommit hem ifrån gymmet och snart blir det att ligga ute och steka ett tag. Jag har nämligen ledigt idag och imorgon :)
Hann med lite skypning inna gymmet också, åskade hemma men var fint i Småland :)


Grattis Sverige på nationaldagen!


Mot TX

Då var denna "semester" slut. Tidigt imorgon bitti drar det iväg igen, hem mot Texas.
Har iaf haft en trevlig vecka här uppe, kommer att sakna vädret och vattnet.

Krånglade med bilderna förut så får fixa det när jag fått över dom på min dator.

XOXO

Mot och i Grand Haven

On our way!


The gateway arch i St. Louis


I väntan på The musical fountain, lördag kväll


Jättedålig film på fontänen


Ute på vift




Min värdfamilj har bilder från memorial day paraden och då jag och min värdmamma gick till piren för att kolla på solnedgången. Går in på deras dator senare och lägger upp dom :)

RSS 2.0