Grattis Mamma!

Maste ju ocksa onska min alskade mamma Grattis pa fodelsedagen!
Ledsen att jag inte kan vara med och fira dig. Hoppas de tar hand om dig dar hemma idag :)

PUSS pa dig :*

Aer dette pau riktit? (haha Isabell)

Kommer ett snabbt inlagg har eftersom jag inte sitter vid min kara mac (jadra apple som ska va supersakert :P)
Iaf, resan gick bra det blev inget krangel alls och som tur var (vad ar oddsen liksom) sa hamna jag bredvid en tjej pa flyget fran gbg som ocksa skulle aka som au pair med cultural care! Hade nog inte klarat mig utan henne da avskedet fran mamma och pappa var valdigt jobbigt :( Sa med nagon att prata med var det lattare att halla tararna borta och tanka pa annat :)
Vi kom fram sent till skolan, pigg som attan var jag dock fast klockan hemma var typ 5 pa morgonen :P
Sov daligt forstas som jag alltid gor nar jag sover borta men inat sov jag jattebra! :)
oj, blir langre an jag trott. sdnart dags for frukost.
Anyway, de jag vill saga ar att jag mar forvanadsvart bra men vill forstas ha alla mina alsklingar har med mig!

I Love You (hur fint ar det att skriva alskar liksom?)

Massa Pussar till er, vi hors snart! Jag tanker pa er!!!
PUSSPUSSPUSS!!!

Ursäkta..

Har fått höra att jag är dålig på att uppdatera *host*sofie*host* men det händer inte så mycket här hemma att skriva om. Dagarna går och jag har träffat kompisar och umgåtts med mina systrar :)

Började med packningen idag, skulle nog ha behövts tidigare men det har inte hunnits med. Inte för att det är så svårt egentligen, för efter min klädrensning fanns det inte så mycket kläder kvar :P

Börjar kännas att det drar ihop sig också, min sista dag i Sverige imorgon, helt otroligt.
Jag är verkligen superglad över att få lämna hålan här men hade helst velat packa med mig min familj och mina vänner också :) Som tur är kommer dom att hälsa på mig så jag ska nog överleva, sen finns ju skype också :)

Take care!


Årjängsmârten

Idag har jag varit på Årjängsmârten med systrarna, Ellaälsklingen och Sanna.
Vi köpte nougat och langos, gott som attsingen!

Myskvällen igår blev väldigt trevlig, en massa prat och åsneshow :)

Jag har tänkt att jag ska skriva mer ingående om ansökan, matchningsprocessen, alla papper, ambassaden, familjen osv. men det är så mycket så jag väntar på rätt humör :P Vill att det ska bli rätt.

Imorgon blev det en fri dag så får nog städa och rensa kläder.

Trevlig lördagkväll!

Allt fixat!

Så, var på ambassaden igår så nu är allt helt fixat. Var supernervös över att något skulle ha blivit fel men det var inga problem, sov som pappa inatt efter att all tyngd släppts från mina axlar :)
Träffade Evelina också, som åker samma dag som mig fast från Sthlm, så de var supertrevligt med sällskap eftersom det var mycket väntan innan "intervjun", som sen tog kanske en halvminut :P Blev en ganska trevlig tripp med mamma i Sthlm :)

Nu är det bara en massa dagar inbokade då jag ska träffa mina polers annars är det pretty lugnt. Måste börja och rensa ur rummet och kasta massa kläder också..

Imorgon blir de mys med kvartetten! :D

Nu ska vi se..

Okej, så jag bestämde mig för att skapa en blogg inför mitt au pair år. Jag kan inte så mycket så vi får se hur det går :)

Iaf, efter 13 matchningar och kontakt med 4 så blev det en familj. En liten förort strax ovanför Dallas, Texas. 2 barn, ett och sju år och en bebis som väntas komma i mars. Den 27 september flyger jag till New York där det blir training school till den 1 oktober då jag flyger vidare mot Dallas.

Men först ska det ju fixas en massa papper och på onsdag den 15 ska jag till Amerikanska ambassaden i Stockholm för att fixa visum, hade inte en så trevlig kväll igår när jag skulle göra ansökan :P vi får se hur det går..

Ska försöka skriva så ofta jag kan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0