SKYPE!

Okej, imorgon är jag ledig så då får det bli skypemaraton! Det får börja vid halv 5 eran tid (jag vill ju ha lite sovmorgon också :)
Så alla som vill skypa, gå in när ni kan så får jag försöka "fixa ihop ett schema".


(Mina naglar håller förresten på att falla ihop, har nån som läser denna blogg ätit sånna tabletter som ska stärka dom och fungerar det isf?)

Amerikanska kyrkan

I söndags följde jag med till kyrkan som ni vet och jag tänkte berätta lite mer ingående om hur det var. Stor skillnad mot den svenska kyrkan kan man iaf säga.

Först och främst så ser inte kyrkorna här ut som svenska kyrkor.
Den här kyrkan gick vi till och vi gick in på andra sidan. Inne så är det två våningar och massa med rum. Det fanns två "service halls" (alltså där som själva gudstjänsten är), en mindre och en större. De ser ut som en aula, mjuka stolar och en stor scen där framme.


När man kommer in så går man och checkar in sina barn, dom har nämligen aktiviteter medan de vuxna är på gudstjänst. Varje barn får ett nummer och skulle det sen va några problem med ett barn så kommer dens nummer upp på två små skärmar inne i "aulan".

I början så var det nån man som pratade och sen en ung kille som spelade xylofon. Vi sjöng några psalmer och sen var det offering. Till slut kom pastorn ut som är klädd i kostym, han står sen och pratar om saker. När vi var där var ämnet "vi får inte vara kristna" typ.. Han pratade om att det talas negativt om kristna idag eller att kristna på tv är något negativt. "Be christian and proud" var det väl han ville få ut eller nåt. Menade också att man ska vara en ledare och stå för nåt. Ärligt talat så var jag inte jättemed när han stod där och pratde :P

Kort fattat så känns det som dom moderniserat kyrkan här fast dom är fortfarande väldigt gamla i sin tro. Särskilt när dom säger "let us pray" och så står han och tackar Gud och Jesus för hans offring och bla bla bla.. "in Jesus name we pray, amen"..

Harry Potter!

What can I say? It was epic! Kommer det nånsin finnas bättre böcker/filmer än Harry Potter? Tror inte det, HP är och kommer alltid att vara oslagbar :)

Luaupartyt var inte lika epic men trevligt :) Kyrkan imorse var, va ska man säga.. intressant.. :P Av alla odds i världen så sitter det en kvinna bakom oss som kan prata svenska! haha




IMAX 3D


Gudstjänst och luau party!

Var helledig i fredags och gjorde inte ett skit :) Satt bara hemma och skypade, satt på datorn och tittade på tvn. Sköönt!
Jobbade förmiddag idag och då var det också hostfamily event, vårt aupair månadmöte var denna månad med hela värdfamiljen. Så hela hushållet drog iväg.
När jag kom hem hann jag med en snabbis stekning sen åkte de tre musketörerna till gallerian för lite shopping.
Sen blev det lugna puckar med två Harry P filmer. Imorgon blir det den sista på bio förstår ni.

Imorgon har min värdmamma också fixat ett Hawaii party, så det ska nog bli lite skoj.

Har faktiskt tänkt mig iväg till kyrkan imorgon, dom går bara lite då och då och jag har inte varit med en enda gång men eftersom Granny är här så tänker jag följa med.
Ingen skype imorgon alltså gott folk, hör av mig om hur mitt schema ser ut till veckan.


xoxo

Eyecandy

Jag och Johanna tog med oss barnen för att kolla på lite ögongodis :) hihi




Vilken snygging va!?

All cred till Johanna och hennes fantastiska kamera!

Roadtrip i bilder

Lördag: Mot Arkansas

Lunch på Hooters

Fried pickles= yum!










Söndag: Mot Oklahoma

Tripen genom Oklahoma gick snabbt..



Paris åkte vi igenom..




Roligt roadtrip hade vi! :)

Roadtrip!

Imorgon drar svenskarna på en liten roadtrip över helgen :) Det blir till Arkansas, Oklahoma och tillbaka.
Lämnar datorn hemma och förhoppningsvis har jag några bilder jag kan dela med mig av på söndag.

Trevlig helg allesamman!

xoxo

Little Miss Mouse

L fick en pedikyr av mig igår, nu har vi matchande tånaglar :)



Idag ville hon ha på sig converseskorna och solbrillorna och gå ut en sväng. Coolare brutta får man leta efter :)





xoxo

You'll be with me

Igår jobbade jag halvdag, vilket alltid är skönt :) Sen skypade jag med Becka och Ellafisen och jag skypade även med mamma och pappa i Funäsdalen. När Skåne slutade drog vi på gymmet.
Idag har jag jobbat heldag och efter jobbet blev det pilates.
Imorgon blir det pancakeparty hos Johanna för att fira hennes 6månader i TX :)


I’m moving on
Letting go
Holding on to tomorrow
I’ve always got the memories while I’m finding out who I’m gonna be
We might be apart but I hope you always know
You’ll be with me wherever I go
Wherever I go

Rangers game och chill

Igår åkte vi och tittade på när Texas Rangers spelade match. Om vi tar bort all svett och att vi inte ens visste vilket lag som ledde förrän det var slut så var det riktigt trevligt :) Vi satt förstås på all you can eat sektionen! Det var väldigt jobbigt att sitta och titta på en 3timmars match i 35+ gradig värme (och fuktighet på det), har aldrig svettats så mycket sittandes :P menmen, vi vann iaf och nu har man sett en baseball match :)








Sen blev det sleepover hos Skåne då hon hade huset för sig själv (vilket slutade med att jag sov på golvet ;)
Sov ut på morgonen och tittade på en film innan vi åkte till mig och skypade lite snabbt med syster och systerdotter innan vi gick ut och la oss vid poolen.
Till middag blev det chinese food och så hyrde vi sen Sanctum!

Hej och hå vad tiden gå(r)

Åh, så är det helg igen. Jisses vad veckorna flyger fram nu. Imorgon jobbar jag bara halvdag och sen är jag ledig :)

Min värdmamma har börjat jobba nu också så nu är det bara jag och Granny hemma om dagarna. Jag och Matilda försöker sticka in lite playdates så gott vi kan :) Imorgon kommer dom över iaf och då blir det poolen.

I helgen blir det sleepover hos Matilda som har huset för sig själv! På lördag kväll ska vi faktiskt gå på en Rangers match. Sen blir det väl bara myys :)

That's what being friends about..

Ännu en helg förbi, oj vad det går.

Sverige kom över innan jobb i lördags och hängde sen kvar typ hela dagen :) Dom åkte och handlade till vår grillning som vi skulle ha när jag slutat. Grillning blev det! Fina kotlettbitar med beasås(!) och en jättefin sallad. Lite corona på det och fantastiska vänner gjorde en jättemysig kväll :)









Denna dag börjades med skype och sen blev det sunday brunch med dom fantastiska vännerna från kvällen innan. Sen åkte jag på manikyr med Eli innan svenskorna sammanfördes ännu en gång för poolhäng, chipotle (middagen) och film. Trevlig, trevlig dag!


It's Friday, Friday. Gotta get down on Friday. Everybody's lookin' forward to the weekend, weekend

Fredag idag och jag börjar inte förrän om en och en halv timma. Blir jobb mellan 1-5 istället så då får jag sluta en timma tidigare :) Familjen ska nog ut och äta och jag hänger nog med.

Sen ikväll tror jag det blir bio med Sverige. Sen nåt mys efter kanske.

Imorgon jobbar jag mellan 12-8 för föräldrarna är bjudna på bröllop. Sen helledig på söndag!

RSS 2.0