Sista dagen

Sista dagen tog vi det lugnt, shoppade lite mera och packade. Vi åkte iväg tidigt på torsdag morgon och kom hem på fredag eftermiddag svensk tid.. Vi skrev aldrig något hemresedatum pga av att jag skulle överraska Sanna! :)

Vi har bloggat om dom sista dagarna nu pga av dåligt med internet i Las Vegas, så dom har varsitt inlägg, så rulla ner så ser ni :)

Vi hade en helt fantastisk resa i USA, men det känns bra att vara hemma.. återkommer om det :)

Chippendales

På tisdagen shoppade vi lite under dagen, sen på kvällen blev det Chippendales. Vilket var nog den bästa kvällen någonsin! ;) Man fick inte ta kort på showen, men vi fick en varsin bild med dom för en liten summa efter showen.




Excited for the show!

Grand Canyon

På min 21-årsdag åkte vi en heldagsguidetur till Grand Canyon. Vilket var väldigt mäktigt!
Vi hade också lite stopp på vägen dit, bla. Hoover Dam.








Vegas, Baby!

När vi kom fram till hotellet checkade vi in, sen gick vi ner på the strip och kollade lite.. Det var det vi orkade typ.. :P







Sista dagen i LA, nu Las Vegas

Lördag
Sista dagen i LA blev en tur till Venice beach och sen strandpromenad till Santa Monica. På kvällen gick vi till vårt favoritställe, CPK.









Söndag
Nu sitter vi på flygplatsen i Las Vegas, dåligt med free wifi i denna stad så vi får se hur det blir med bloggandet här framöver.




Support the Cure

Fredag
Igår tog vi en tur till Studio City, lite waste of time men aja.. Efter det blev det mat på Hardrock cafe och big supporters som vi är beställde vi förstås drinkar där pengarna gick till bröstcancerfonden.






Hett

Torsdag
Idag har vi bytt hotell, då vårt första hotell var fullt när vi skulle boka resten av veckan här. Då det har varit väldigt varmt har vi inte gjort något speciellt utan bara tagit det lungt. Vi har shoppat lite, simmat i poolen och tvättat.





Nu myser vi med snacks framför tvn.

Universal Studios!

Onsdag
Idag blev det en heldag på Universal Studios, best day EVER! :D
Vi åkte Studio tour with King Kong 360 3-D, Jurassic Park - The ride och Revenge of the Mummy - The ride. Vi kollade även på Universal's Animal actors och Special Effects Stage.


Norman Bates


War of the worlds

Video från studio tour






House tour och konsert!

Tisdag
Idag blev det movie star house tour och konsert :)

Här är några av husen vi fick se:


Miley Cyrus


Oprah




John Travolta




Tom Cruise


Lady Gaga

På kvällen blev det:

The Pretty Reckless

&

Evanescence!

Walk of fame and Madam Tussauds

Måndag
Idag blev det Walk of fame och Madam Tussauds. Här är några stjärnor vi såg.






















Hollywood

Efter en lång dag är vi framme på vårat hotell i Hollywood. Vi började kl. 9 imorse och nu är kl. 19, så vi är ganska trötta :P

Inga bilder har vi tagit men vi bjuder på denna.



Nu blir det mat.

xoxo

Lördag i San Fran

Lördag bestod av långpromenad, första stoppet "The painted ladies", andra stoppet "Huset fullt" huset, tredje stoppet "Mrs. Doubtfire" huset. Sen gick vi neråt och tog en buss till Fisherman's wharf. Tog senare cablecar till Chinatown och sen åkte vi till hotellet.










Fredag i San Fran

Först och främst, vill ni få fler uppdateringar efter denna är det dags att börja kommentera. Av 60 läsare på förra inlägget fick vi 1 kommentar (Tack Sara!).

Här kommer bilder från fredag. Det blev cablecar, Lombard street och Golden Gate bron.












Hello, Handsome!

Torsdag: Fisherman's wharf och Alcatraz. Dessutom är det Fleetweek här nu så det går runt en massa unga män i uniformer, så det har blivit några "Hello, Handsome!" :)












California

Nu sitter vi på hotellet vid vårt första stopp, San Francisco. Lämnade Texas tidigt imorse och det kändes helt OK. Resan hit gick bra och nu tar vi det lite lungt. Vi har alltså inte sett något roligt än. Men vi har stuff planerat :)


No more TX..

Har precis sagt ses snart till mina Kärlekar Johanna och Matilda. Känns som att vi kommer att ses imorgon igen så det blev bara lite tårar tidigare under kvällen. Hur livet kommer att bli utan mina knasbollar är för overkligt att se just nu. Jag säger det sällan (om ens?) men Jag Älskar er! Jag är så tacksam över att ni funnits här för mig och gjort mitt liv så fruktansvärt fantastiskt. Saknar ni mina svordomar finns jag nu bara en skypning iväg <3


Love at first sight

Sista dagarna har blåst förbi som en jävla virvelvind!
Imorgon drar det iväg mot San Francisco!!! California here we come.

One year in Texas

Idag, 1 oktober, har jag bott i Texas i ett år!

Igår drog vi och tjejerna ut på downtown och festade loss. Trevlig kväll med dom bästa :)

Idag blev det Outback steakhouse med familjen och sen studio movie grill där vi såg "Abduction". Helt OK film med svensken Mikael Nyqvist :) yeyy swedes.

Efter bio blev det neighbourhood partaj vid vårt clubhouse! 40+are som släppte loss :D

RSS 2.0