Friends

Nu när W har börjat skolan igen går dagarna mycket fortare. När man har Sara och Sofie här går det ännu snabbare :) Nu i slutet av min jobbtid börjar det kännas att det är dags för mig att göra något nytt. Mitt tålamod har haft bättre dagar.. men jag kommer att sakna dom små liven så enormt mycket!

Anyways, S & S steker, ser på tv och shoppar :) Imorgon blir det mer steka, tv och shopping. Till helgen blir det lite sightseeing!
Kan kanske ladda upp några bilder snart, när det nu blir.. :P

Hurricane harbour

Sofie kom sent men säkert hit till Texas i lördags kväll! Så henne drog vi iväg till vattenparken hurricane harbour sen på söndag morgon/förmiddag :) Söndagen var en helt fantastisk dag, tror inte jag har haft det så roligt/bra sen jag kom hit.
Sen blev det prat, cheesecake factory och walmart resten av söndagen.

Idag jobbade jag halvdag så på eftermiddagen tog jag med dom till vårt kära mall här :)
Imorgon blir det en tillhalvdag men vad vi ska hitta på innan jobbet återstår att se.

Forshaga är i Texas!

Igår eftermiddag blev det en tur ner till flygplatsen för att hämta upp Sara som ska va här med mig ett tag framöver :) Det var som om ingen tid har gått. Konstigt det där..
Iaf, nu blir det väl en tur runtom området innan vi ska ner till flygplatsen igen för att hämta upp kompis nummer 2.

Over and out.

Förresten..

Efter skypning med Sanna insåg jag ju att jag aldrig berättade om det där mötet jag var med på förra tisdagen.
Ok, så här var det:
En grupp med mammor som har tvillingar, trillingar osv. brukar ha möten där de träffas och har roligt and stuff och det mötet jag var på handlade om childcare options. Så förutom min au pair director var det 2 andra kvinnor där och pratade om deras typ "dagis". Så jag och min lcc (local childcoordinator) var också med så mammorna kunde få ställa frågor. Jag var den enda au pairen där så jag berättade om min vardag och vad vi au pairer gör i hushållet och på fritiden. Kände mig väldigt speciell då jag blev den valda au pairen som dom ville ha med :)

Anyways, så var det med det.

Pretty reckless

Wiie, finally har jag fått min The Pretty Reckless skiva! Vad jag väntat på att få köpa den :)

Måndag och tisdag har varit jobbdag och gymkväll, sen har det inte hänt nåt. I helgas blev det som vanligt mys och bio and stuff. Imorgon är jag ledig så då blir det att springa ärenden och skypa.

Har nog helt glömt bort att berätta att jag får besök väldigt snart, Sara kommer på fredag och sen kommer Sofie på lördag. Fullt hus säger jag :)

So close!!

aaargh, här har man gått i 41 dagar med värme över 100 (37,8 grader) och så bestämmer det sig helt plötsligt att bli "kallt" (typ 32) när vi är en dag ifrån att stå lika med värmerekordet från 1980! Det finns bara inte.

Bortsett från det så har det varit en bra dag idag med :) och nu är det helg!

xoxo

Ups and downs

Vilken rollercoaster livet är nuförtiden. Igår var det en mindre bra dag (läs: DÅLIG) och idag har det varit hur bra som helst :)
Dagen bara susade förbi och ändå gjorde vi inget speciellt. Vi var i huset hela dagen för att det skulle komma några powerwashers hit och tvätta huset men dom dök ju aldrig upp. Det gjorde inget för som sagt var det en pretty good day anyway :)
Undrar dock hur morgondagen kommer att bli.. Jag får nog försöka hitta på något speciellt. We'll see, we'll see.

Efter jobbet blev det en lite workout i poolen medan jag väntade på att middagen skulle bli färdig. Efter middagen sen följde jag med min värdmamma på target. Ni blir det kvällen tidigt, bra avslutning på en bra dag!

Have a good one, folks!

Beckas dag!

Idag fyller min älskade storasyster år! Grattis på födelsedagen <3 Hoppas du har haft en underbar dag och att det blir en mysig kväll <3 Vi får åka på födelsedags fika tillsammans när jag kommer hem.



Jag älskar dig!


News

Nu har jag nyheter för er där hemma! Min kära värdfamilj har hittat min ersättare. Melissa heter hon och kommer från Tyskland, har jätteerfarenhet med barn så det känns ganska bra att hon kommer att ta hand om mina barn.
Jättekonstigt känns det också, att nån annan ska ta hand om MINA barn! men what to do?

Börjar känna av hemresepirret också.. Jag längtar tills jag får komma hem och börja ta hand om mig själv men jag vill ju inte lämna USA. I'll be back for sure :)

Silly Matilda

Matilda och L leker och jag frågar:
"L, is Matilda being silly?"
L svarar läspande: "Yes!"


För någon vecka sen:
Johanna: "Jag tog med mig koftan idag för jag tänkte det skulle bli kallt."
Evelinn: "Ja men det är ju bara 95 (35 grader) idag så."

Den bästa au pairen, Evelinn, jobbar också som taxi

Just nu sitter jag och väntar på att jag ska fara ner till flygplatsen och plocka upp mitt kära Norrland som har semestrat lite i LA :) Med sig har hon en kompis som landar en timmer senare så det blir natta runt 1 i natt.. Så blir det när man är en sån bra vän som jag :)
Jag och Johanna ska ha dejt på flygplatsen medan vi väntar på att Johanna #2 ska landa, det ska bli trevligt!

Annars har man i stort sett haft ledigt idag så jag fick lite ärenden gjorda och efter 2 timmars jobb blev det kycklinggryta a la Skåne som familjen tyckte var oerhört god och sen pilates efter det.

Btw, nästa tisdag ska jag på ett moms with multiples (mammor med tvillingar, trillingar osv.) meeting med min LCC (min kontaktperson här borta) och hennes chef(?). Vi ska prata om hur det är att ha aupair och stuff like that. Förstod inte om mer aupairer skulle med men de ville iaf ha med sig den/dom bästa auparen(erna). Vad säger ni om det? Oh yeah, I'm doing good over here :) hihi

Low of 40 degrees

Jepp, då har vi 10 dagar framöver med 40 grader som "kallast" på dagen. Måndag, tisdag och onsdag nu i veckan ska det vara 42 grader.
Åååh, vad jag längtar till höst och vinter just nu! :)

Anyways.. Helgen har bestått av sushi, en biltur upp till Celeste, TX, middag på Benihana´s (MUMS),"party", stekning, IKEA, filmys, chopped salad och cold stone.



cause he's evil.. ;)





Kira, min kära finska vän lämnar oss imorgon.. :(

RSS 2.0